Jackpots på lotterier

Jackpots på lotterier

Det som utmärker lotterier är att de ofta har helt galet stora jackpotts. Det kan så klart skilja sig åt mycket, dels beroende på vilket lotteri det handlar om, men också hur lång tid som går innan någon lyckas plocka hem vinsten.

Potter som växer hela tiden

Ett vanligt grepp som lotterierna använder är att de har en pott som ständigt växer fram till dess att någon lyckas ta hem vinsten. I många fall kan det då ta ganska lång tid innan någon vinner, vilket betyder att potten kan växa sig otroligt stor. Bara för att det inte blir någon vinst en viss vecka innebär det alltså inte att jackpotten bara försvinner. Ibland kan det nästan bli hysteri över att en pott ska växa sig jättestor.

Powerballs oerhört stora jackpott

En jackpott som stuckit ut från mängden var den som Powerball-lotteriet gav ut till en lycklig vinnare. Då hade det gått lång tid innan någon lyckades vinna och resultatet blev en rekordstor jackpott. Den lyckliga vinnaren i lotteriet fick nämligen en vinst på 1,58 miljarder dollar. Det är en summa pengar som är svår att nästa kunna greppa. Man kan lugnt säga att personen som vann den aldrig kommer behöva arbeta i hela sitt liv.

Spela på lotto online

Du behöver inte gå ner till din lokala butik för att kunna ta del av lottospänningen. I princip alla lotterier går att vara med på genom att spela online. Då kan du dessutom välja och vraka på ett annat sätt. Det är också enklare att jämföra de olika lotterierna för att sedan välja det alternativ som känns allra mest lockande för just dig. Några bra lotterier som finns tillgängliga är Megamillions, Powerball, Lotto Finland, Irish Lotto, Lotto Norway, Bono Loto och BitCoin Jackpot.